Fizik Birimi

FİZİK BİRİMİ

Fizik bilimi evrendeki düzen, olaylar ve doğanın işleyişinin anlaşılmasına yardımcı olur. Fizikteki gelişmelerle evrenin ve buna bağlı olarak teknolojinin anlaşılmasına katkı sağlar. Fizik biriminde özel yetenekli öğrencilerin var olan deneyimleri dikkate alınarak hayata etkin katılımları, doğru karar vermeleri konusunda sorun çözmelerini destekleyici ve geliştirici bir yaklaşım izlenerek öğrencilerin fen alanlarında üst düzey beceriye sahip olmaları amaçlanır. Ayrıca özgün ürün, proje ve üretimlerin gerçekleşmesi için öğrencilerin yeteneklerine uygun proje tabanlı, zenginleştirilmiş, farklılaştırılmış eğitim programı uygulanır ve eğitim etkinlikleri düzenlenir. Özel yetenekleri geliştirmeye yönelik programlar disiplinler arası yaklaşımlar dikkate alınarak  derinlemesine ve ileri düzeyde bilgi, beceri davranış kazandırma amacıyla hazırlanıp yürütülür.

04-05-202004-05-202004-05-202004-05-2020

Yayın: 04.05.2020 - Güncelleme: 04.05.2020 12:27 - Görüntülenme: 600