Ayşegül BIYIK YILDIRIM

SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ekm

Kurumumuzda Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet DERVİŞOĞLU tarafından "Yıldız Işığından Gökkuşağı Yapmak" adlı TÜBİTAK Bilim Söyleşisi gerçekleştirildi. Hocamıza teşekkür ediyoruz..

Ekm

7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN BİLGE ANKARA BAŞLIYOR!

Ekm

Sevgili veliler, dönem başında uyum döneminde yapılan toplantıya katılamayan; bu sene yeni kayıt olan öğrencilerimizin velileri için bilim ve sanat merkezi süreciyle ilgili bu hafta Cuma akşamı 17.30'da ek bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılmak isteyen velilerimizi bekleriz. Yer: Konferans Salonu Tarih: 20 Ekim Cuma Saat: 17.30

Ekm

07.10.2023 tarihinde salt çoğunluk sağlanamadığından ertelenen Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 14.10.2023 Cumartesi günü saat 12.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

TODAY’S CHILDREN ARCHITECTS FUTURE adlı etwinning çalışmamız okulumuzdan Fen bilgisi öğretmeni Ebru KUĞ ve Sınıf öğretmeni Gamze YÖNAL danışmanlığında başlamıştır.

Türkiye, Yunanistan, Slovakya, İtalya,Ürdün ve Moldova dan ortaklarla başladığımız bu proje   öğrencilerimizin araştırma, sorgulama, değerlendirme gibi üst düzey düşünme becerilerini geliştirmelerine ve Web tabanlı çağdaş bir proje deneyimi yaşamalarına olanak tanıyacaktır. Projemiz sayesinde öğrencilerimiz yapay zekayı kullanarak güvenli ve sürdürülebilir bir Dünya hayallerini yansıtacakları ütopik bir evren tasarlayacaklardır. Bu durum öğrencilerimizde sorumluluk bilincinin gelişmesine ve tercihlerini oluşturabilmelerine katkı sağlayarak  bu sayede  öğrencilerimize çevre bilinci oluşturmak ve onları Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda bilgilendirmek amaçlanmıştır.

Eyl

Değerli velilerimiz, yeni kayıt olan öğrenciler 11.09.2023-22.09.2023 tarihleri arası hafta içi her gün 17.00-19.55 saatleri arası Uyum Eğitimi’ne katılacaklardır. Uyum eğitimi sonrası ders programı değişecek olup; 25.09.2023 tarihi itibariyle öğrencilerimiz Destek Eğitimi Programı ile eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrencilerin ders yapacakları sınıf bilgisi SMS yoluyla bildirilecektir.

Kayıt yenileme yapan eski öğrencilerimiz, eğitimlerine 25.09.2023 tarihi itibariyle başlayacaklardır.

Mrt

TEKNOFEST Akıllı Ulaşım Yarışması İlkokul/Ortaokul Seviyesinde Hep İleri proje takımımız, kendi kategorisinde finalist olmuştur. Danışman öğretmenimiz Gamze YÖNAL ve öğrencimiz  Gün Tuna TATAROĞLU'nu  kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Çocuklar doğumlarından itibaren çeşitli formlarda, çeşitli nesneler ile oyun kurar, gerçek hayatla 'oyun' aracılığıyla iletişim kurarlar. Oyun, çocuğun yaşamının vazgeçilemez bir parçasıdır. Tamda bu sebeple harika bir maceraya başlıyoruz. Learning With Games is Fun / OYUNLAR BAHANE/ ÖĞRENMEK ŞAHANE adlı eTwinning projesi sınıf öğretmeni Gamze Yönal'ın yürütücülüğünde Destek eğitim birimi öğrencileriyle başlıyor. Türkiye,Litvanya,Gürcistan,Portekiz,Romanya,Bulgarıstan ve Ürdün' lü ortaklarla başladığımız bu projede oyun temelli öğrenmelerle 21. yy becerilerini temel alarak keyifli öğrenmeler elde etmeyi hedefliyoruz.