May

BÖLGE FİNALİNDEYİZ

2021 Yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması sonuçlandı. Öğrencilerimiz Nevra E. Bağlamamın Tellerine KODLAR mı Konar, Hüseyin Kerem G. Medyayı Doğru Oku Doğru Yaz projeleri ile bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Bahar ÇEBİ'yi kutluyor, başarılar diliyoruz.

May

eTwinning Projeleri kapsamında;dünyayı ve ülkemizi de etkisine alan Covid-19 salgını sürecine evde kalarak destek olan öğrenciler aynı zamanda da Müzik ile zamanlarını verimli geçirip çalgı ve ses performanslarıyla kişisel gelişimlerine katkı sağlamışlardır. Ayrı şehirlerde yaşayan Bilsem Müzik Alanı öğrencilerinin yaşlarına ve seviyelerine uygun müzik eserlerini kendi imkânları ile (ses veya çalgı) kayıt yapabilmesi ve arkadaşları ile iletişim kurarak onların da bu fırsatlardan yararlanmasını sağlamak amaçlanmıştır. Müzik öğretmeni Gökten YÜKSEL liderliğinde Yasemin Karakaya Bilsem 'in de içinde bulunduğu  10 Bilim ve Sanat Merkezinden 12-15 yaş arasındaki her Bilsem'den en az 2 en fazla 10 öğrencinin oluşturacakları ezgilerle yaratıcılıkları geliştirilecektir.

Mrt

Merkezimiz yeniden e-twinning school seçildi. 3 yıldır üst üste ödül alan kurumumuzda bu başarıda emeği bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi kutluyoruz.