TODAY’S CHILDREN ARCHITECTS FUTURE adlı etwinning çalışmamız başlamıştır!

TODAY’S CHILDREN ARCHITECTS FUTURE  adlı etwinning çalışmamız okulumuzdan Fen bilgisi öğretmeni Ebru KUĞ ve Sınıf öğretmeni Gamze YÖNAL danışmanlığında başlamıştır.

Türkiye, Yunanistan, Slovakya, İtalya,Ürdün ve Moldova dan ortaklarla başladığımız bu proje öğrencilerimizin araştırma, sorgulama, değerlendirme gibi üst düzey düşünme becerilerini geliştirmelerine ve Web tabanlı çağdaş bir proje deneyimi yaşamalarına olanak tanıyacaktır. Projemiz sayesinde öğrencilerimiz yapay zekayı kullanarak güvenli ve sürdürülebilir bir Dünya hayallerini yansıtacakları ütopik bir evren tasarlayacaklardır. Bu durum öğrencilerimizde sorumluluk bilincinin gelişmesine ve tercihlerini oluşturabilmelerine katkı sağlayarak  bu sayede  öğrencilerimize çevre bilinci oluşturmak ve onları Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusunda bilgilendirmek amaçlanmıştır.

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 14:58 - Görüntülenme: 119