DÜZELTME: BYFP'den ÖYGP'ye geçiş sürecinde planladığımız bilgilendirme semineri 27 Mayıs Cumartesi günü 15.30-17.00 saatleri arasına alınmıştır.

DÜZELTME

Sevgili velilerimiz, BYFP2 öğrencilerimizin siz değerli anne babalarına BYFP'den ÖYGP'ye geçiş sürecinde planladığımız bilgilendirme seminerinin ilk oturumunu bugün gerçekleştirdik. Ancak bu hafta kurumumuzda gerçekleşen Bilsem Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme süreci kapsamındaki değerlendirmelerden dolayı sizlere ilettiğimiz seminer gün ve saati zaruri olarak 27 Mayıs Cumartesi günü 15.30-17.00 saatleri arasına alınmıştır. Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda tek oturum halinde gerçekleşecektir. Seminere katılımınızı önemle rica ederiz. Bugünkü (Salı) oturuma katılanların tekrar katılmasına gerek yoktur.

Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 19:00 - Görüntülenme: 45