2204-B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALİNDEYİZ!

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Fizik alanında Dr. Meral Güngör BABAOĞLU'nun danışmanlığında Defne Selen ÖZDEMİR ve Elif Nur MENTEŞE " Arduino ile Kinematik Ölçümler: Farklı Yüzeylerin Sürtünmeye Etkisinin İncelenmesi" adlı proje ile; Murat AKYÜZ danışmanlığında, Fizik alanında Özde Dora KETENCİ "Levitasyon ve Doğrusal Hareket Deneyleri İçin Manyetik Levitasyon İle Çalışan Deney Seti Geliştirilmesi" adlı proje ile; Matematik Alanında Emir Tuna GİZLİGİDER " Diskalkuli Oyun Kutusu" adlı proje ile bölge finaline kalmışlardır. Bölge finallerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 20:00 - Görüntülenme: 63